Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://mimarizzetbaysalmtal.meb.k12.tr
Adres : Köroğlu Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No236 BOLU / MERKEZ
VİZYON : Ülkemizin, ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartılabilmesi yolunda, uluslararası niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlamak suretiyle Mesleki ve Teknik Eğitim alanında önder bir kurum olmaktır.
MİSYON : Eğitim, öğretim ve ilişkin işlemleri, ilkelerimizi ve değerlerimizi benimsemiş çalışanlarımızla birlikte onların görüş ve önerilerini almak suretiyle, hedeflere uygun olarak, Türk Milli Eğitim´inin amaç ve ilkeleri doğrultusunda yürütülmesi ve geliştirilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz Tübitak proje yarışmalarında il, bölge ve ülke düzeyinde birçok dereceye sahiptir. Erasmus projelerinde ilimizin en önde gelen kurumlarından biridir. Spor müsabakalarında sürekli dereceler kazanmaktadır.

Isınma : DOĞALGAZ
Lojman : Sayısı:1
Servis : Servis hizmetimiz bulunmamaktadır.
Ulaşım : İl merkezine yakın olması nedeniyle şehir içi tüm servislerle okulumuza ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : İzzet Baysal Caddesi Gölyüzü Mahallesi No: 236
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 500 metre uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda her yıl çeşitli branşlarda spor ve satranç turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda her yıl alanlar arası bilgi yarışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Tübitak Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus Projeleri